Po Hustopečích Fordice se žlutou kartou

Úkol zněl jasně – konečně napotřetí zdolat zrádný lesní úsek pod Kraví horou a po čtyřech letech v Hustopečích spatřit cílovou rampu. První část zadání se Martinu Vlčkovi s Jindřiškou Žákovou splnit podařilo, tu druhou už ne. Více...

VIDEO: Rallye Krumlov na NOVA SPORT

V pořadí již čtvrtém díle magazínu Czech Rally se podívejte na závod Rally Český Krumlov nejen se vstupy a rozhovory Vlčáka s Jindřiškou. To nejlepší v minutách: 3:10 a 8:01.

Video:sport.tn.nova.cz

 

Video-sestřih

VIDEO-SESTŘIH: Vlčák na Vyškově od roku 2015 !

Limited Edition na Rally Vyškov

Vážení sportovní přátelé, představujeme Vám cvičební náčiní na blížící se Rally Vyškov! Je to pecka! Tímto zároveň zveme všechny příznivce motoristického sportu do Vyškova na Vlčákovu premiéru ve Fabii.

Neposlušná fordice na Rally Šumava Klatovy

Klatovská Rally Šumava bývá každoročně těžká a letos to platilo dvojnásob, neboť účast domácí špičky spolu s jarním jasným počasím a ideálními podmínkami celkově zrychlili celý závod. Navíc se pro tento závod naše Fordice rozhodla protestovat a  to nám dala jasně najevo sníženým výkonemm i několikrát za erzetu. A tak se Vlčák s Jindřiškou museli uskromnit a po několika dalších technických problémech byli rádi alespoň za deváté místo v klatovském cíli.

Vlčák vybojoval bednu

Domácí šampionát Rallysprint série i Poháru 2+ konečně začal! Náročná trať na tradiční Rallysprint Kopné prověřila pilotní dovednosti startovních posádek. Bojovný Vlčák se držel tempa soupeřů a po strhujícím souboji v poslední rychlostní zkoušce se probojoval na třetí místo!

Dravý Vlčák na Valašce

Vlčák s Jindřiškou v duchu dravé jízdy, hbitého nasazení a bojového odolávání bolesti odjeli Valašskou rally nad očekávání! Ze závodu na domácí půdě si odvezli první letošní body z absolutního sedmého místa.                                                                                                 

Tiskovka více...

 

 

New design 2018!

Takto vypadá nový plášť naší Fordice na novou sezónu 2018, která už pomalu klepe na dveře! Co vy na to?

VIDEO PRIMA TV: Vlčák s Hauptvogelem na Pražském Rallysprintu

Zhlédněte ZDE TOP STAR MAGAZÍN TV PRIMA  s aktuálním tématem: TOMÁŠ HAUPTVOGEL SI OVĚŘIL SVÉ NAVIGÁTORSKÉ SCHOPNOSTI VEDLE ŠPIČKOVÉHO ZÁVODNÍKA MARTINA VLČKA NA PRAŽSKÉM RALLYSPRINTU

 

VIDEO: Vlčák hostem pořadu ČT Sport

Do dalšího vydání pořadu Svět motorů Speciál na pozvání Jiřího Zíty zavítal Vlčák  a to na aktuální téma "Setkání mistrů", které se jelo o víkendu na autodromu v Sosnové. Celé video shlédněte ZDE