Červencová mladoboleslavská Rally Bohemia

Vlčák s Ondrou se na Rally Bohemia po minulém vynechaném ročníku těšili a s chutí se do závodů vrhli. Natěšení se však v úvodu kvůli organizačním zmatkům záhy rozpustilo a pro špatnou volbu pneumatik si náladu nezvedli ani v sobotu. Vlčák je však tvor bojovný a s ostrým "tempem"  se vrhli do posledních rychlostních zkoušek a dojeli si pro celkové solidní deváté místo.

S bojovnou náladou na hustopečské rally

Druhé jihomoravské rally turné mělo pokračování v Hustopečích, kde se Ondra s Vlčákem po vydařeném shakedownu vydali pozitivně naladěni vstříc těžším rychlostním zkouškám. Bojovná a dobrá nálada vystřídalo mírné zklamání pro výsledky, které neodpovídaly ambicím našich závodníků. Začátek závodu jim nesedl kvůli nastavení podvozku a volbě gum, ve druhé "rundě" se však vrátili k tradičnímu scénáři a stoupali výše a celý závod ukončili osmým místem. 

3. místo na Rally Vyškov

Vlčák s Ondrou se na slunečné Rally Vyškov poprali s konkurencí velmi dobře a i přes záhadnou ztrátu pěti penalizačních sekund vybojovali 3. místo a dostali se tak mezi favority sezóny rallysprintů! 

Malými krůčky do první desítky na Rally Český Krumlov

Kvalitní tratě, špičková pořadatelská úroveň, legendární rychlostní zkoušky, nespočet diváků u tratí... to je Rallye Český Krumlov! Malými krůčky se Vlčák s Ondrou dostali k velkému sedmému absolutnímu výsledku! Celý článek zde

Jako ryba ve vodě na Rally Kopná

Vlčák na deštivých rally je jako ryba ve vodě! A díky "mokrým" testům a dobrého nastavení vozu v tom na Kopné uměl plavat :-) Na čtyřech rychlostních zkouškách zajel třetí časy a spolu s Ondrou si z Kopné odvezl bronzovou medaili.

Start letošní sezóny v barvách týmu Hyundai Kowax Racing

Nový tým, nový spolujezdec, nový vůz a účast v obou kompletních českých seriálech! Takto Vlčák zahájil letošní rally sezónu. Jako jáma lvová vypadal i valašský soutěžní peleton, který tvořily více než dvě desítky vozů specifikace R5. Kromě spousty cenných kilometrů, zžívání s novým vozem a dobrých adrenalinových zážitků si z Valašky sportovci odnesli dobrý pocit z jedenáctého času.

Tiskovka Autoklub Praha

Dne 20.3.2019 proběhla v Praze v Autoklubu tiskovka a mezi účastníky byl i Vlčák. Podívejte se na fotogalerii zde

Odhalení v Nové Karolině

Rally speciál Hyundai i20 R5 byl odhalen v ostravském obchodním centru Forum Nová Karolina

 

Neděle 17.3.

Nadšenci motorsportu si mohou ode dneška do nedělního večera prohlédnout první závodní vůz Hyundai i20 R5, který bude prezentovat své kvality v podnicích na Mistrovství ČR v rally. 

Hlavním tahákem je ale poprvé veřejně v ČR vystavený rally speciál Hyundai i20 R5 a jeho pilot a majitel Martin Vlček! Model vychází ze soutěžního modelu i20 WRC, se kterým posádka Thierry Neuville – Nicolas Gilsoul pravidelně obsazuje přední místa ve světovém seriálu rally závodů. V aktuálním ročníku je po odjetí tří závodů na třetím místě, stejně jako značky Hyundai v pořadí konstruktérů. Výkon motoru Hyundai i20 R5 je restriktorem sání omezen, ale i tak poskytuje úžasných 300 koňských sil a 400 Nm točivého momentu. Výrobcem tohoto speciálu je Hyundai Motorsport v německém městě Alzenau. Zatímco vozů řady N se v nošovickém závodě vyrobilo od roku 2017 celkem téměř 15,5 tisíc, rally speciály se stavějí individuálně – kus, vystavený v Ostravě, má pořadové číslo 58 a je prvním, prodaným do České republiky.

Velice náš těší, že závodní speciál Hyundai i20 R5 má nově také českého majitele. Tento model disponuje špičkovou technikou, kterou v ČR v loňském roce prezentoval světový Dani Sordo na Barum Czech Rally nebo Ondřej Bisaha na Pražském Rallysprintu. Je nám proto potěšením, že se nyní můžeme pravidelně těšit také na výsledky Martina Vlčka a jeho týmu KOWAX racing,“ říká Jan Pohorský, zástupce společnosti Hyundai Motor Czech.

První test vozu Hyundai na Trojáku

V pátek se uskutečnil první ostrý test na Trojáku s vozem Hyundai i20 a dle všeho si to Vlčák pořádně užil! Podívejte se, jak! Více také ve fotogalerii! 

 

První podnik TRAIVA Rally cup 2019

Kdo jiný než Martin Vlček a Hanka Baďurová se mohli stát vítězi prvního podniku TRAIVA Rally cup 2019? Shlédněte naši fotogalerii i video ! zde