První letošní test s Tomem Kristenssonem

V Tatře polygon proběhl první test se švédským závodním jezdcem Tomem Kristenssonem. Navštivte také naši video-galerii.

První letošní rallysprint na Kopné

Na Kopné jsme v první sekci podniku byli nejlepší smíšenou posádkou, zuby, nehty jsme se drželi na sedmém místě až do konce. Děkujeme fanouškům za účast!

Závodění na vedlejší úvazek

Když se ještě před několika lety vyslovilo jméno Martin Vlček, většině fanoušků se vybavily dravé průjezdy a jízda v mezích možností techniky. Dnes už je to však jinak... více zde

Syndrom domácích závodů

Letošní první ostrý závod, Valašská Rally Valmez, je za námi! I když nám chyběli diváci v servisu, i na trati, Valaška určitě nezklamala. Proč? Více zde v tiskovce.

Rozhovor s Vlčákem

Vlčák ve světě ukázal, že i malý český rallyový tým může dokázat velké věci. V loňském roce získal titul mistrů světa v kategorii WRC3. A chcete-li se dozvědět, co všechno náročná cesta ve světě rally obnášela, pusťte si video!

Začínáme !

Konečně se něco děje! Přinášíme vám skvělé video-záběry a fotogalerii z prvního měřeného testu v Kopřivnici na polygonu! Videa zde

Nový design 2021 !

Představujeme vám nový design našeho vozu pro tento rok! Doufejme, že nám letos situace dovolí se s tímto kabátem představit co nejvíce.

Vítězíme ve WRC3

Můžeme se radovat z významného  úspěchu - jezdec s naším vozem dokázal vyhrát závod Italské rallye 2020 na Sardinii! Jako soukromý tým jsme zde zvítězili ve WRC3. Poraženy zůstaly jak soukromé, tak i tovární týmy WRC2 všech značek. 

VIDEO PRIMA NEWS: Testování před Pačejovem

41. Invelt Rally Pačejov se blíží, a tak si testování v obci Škůdra nenechalo ujít hned několik závodních týmů..

 

VIDEO ze Světa motorů: Za oponou Valašské rally

Podívejte se na zákulisí závodu Kowax Valašská rally, který se konal tento víkend ve Fulneku...  Video České televize  zde