Babí léto a skvělá podívaná na Rally v Klatovech

Posledním podnikem letošního Mistrovství České republiky byla jednodenní Rally Klatovy. Tato narychlo uspořádaná soutěž nabídla posádkám zajímavé závodění a divákům skvělou podívanou. Pestrobarevná Škoda Fabia S2000 dovezla Vlčáka s Jindřiškou do cíle a z posledního tuzemského mistráku si odvezli 6. absolutní místo.  

Oblíbené Jeseníky dopadly skvěle

Na třetí zářijový víkend připadl čtvrtý díl letošní Rally sprint série a Poháru 2+, Rally Jeseníky. Vlčák je v podhůří Jeseníků pravidelným účastníkem a s Jindřiškou si prosluněnou rally zkusili spolu poprvé. A jak jinak se jim mohlo dařit než na jedničku !? Od samého začátku se posádka držela za silnýma "wrcéčkama" o desetiny a po osmi ujetých rychlostních zkouškách si oba naši sportovci dojeli pro páté absolutní místo.

Nové skiny ke stažení - RBR, rFaktor

Vážení sportovní fanoušci, aktuálně tu pro vás máme nové skiny do her RBR a rFaktor ke stažení zdarma! Stáhněte si je z širokého výběru v sekci "DOWNLOAD". Vyberete si letošní sezónu ve Vlčákové Fabce, anebo zvolíte WRC, či dvoukolku? Necháme na vás!

Na Barumce nám nepřála technika

Letošní Barum Czech Rally Zlín pro Vlčáka s Jindřiškou skončila již po šesté rychlostní zkoušce. Tato dvojice jela již od samého začátku na jedničku. Nejrychleji spolu ujeli první Pindulu, kde získali krásnou 12. absolutní pozici. Ve čtvrté erzetě Vlčákova Fabka sklouzla po štěrku a odnesl to celý její předek a kluci měli v třicetiminutovém servise co dělat, aby ulomené kolo vyměnili. Vše stihli excelentně v rekordním čase a posádka to "odnesla" pozdním příjezdem do časovky a minutovou penalizací. Těšili jsme se na další skvělý výsledek, ale do druhé Pinduly posádku nepustila převodovka, a tak jsme se smutně rozloučili s druhou polovinou prestižního zlínského závodu.

Dobré srdce se snoubí s krásou - Akce JEDU NA DŘEŇ!

V průběhu Barum Czech Rally Zlín jsme se zapojili do dobrovolné akce s názvem "Jedu na dřeň!". Mezi dobrovolníky patřily i naše hostesky, které se také zaregistrovaly do Českého národního registru dárců kostní dřeně, neboť ani nám není lhostejný osud těch, kteří jsou těžce nemocní.

Mrkněte na malou ségru naší Fabie

Poprvé na Barum Czech Rally Zlín jsme mohli vidět malý model Fabie S2000 v týmových barvách. Těšíme se z ní. Děkujeme.

Třetí příčka v Pačejově

V tradičním sprnovém termínu se uskutečnil třetí díl Rallysprint série, jediný konaný v Čechách - EPLcond Rally Agropa Pačejov 2015. Do závodu nastoupilo přes sto posádek a spolu s extrémníma teplotama nešlo o lehký závod.  Po osmi odjetých zkouškách Vlčák s Jindřiškou skvěle obhájili třetí příčku a poprvé se společně postavili na bednu vítězů. Ohromná gratulace.

Sbor dobrovolných hasičů Hájov

Sbor dobrovolných hasičů na Hájově u Příbora pořádá během roku nespočet soutěží a společenských večerů. Společnost Svarmetal ráda tyto dobrovolníky podporuje nejen finančně, ale i pravidelnou účastí.

Na Vyškově nám vykrvácel motor

Druhý díl letošního šampionátu Rally sprint série a Poháru 2+, Rally Vyškov, skončil pro naši posádku příliš brzy. Naděje na třetí absolutní umístění vyhasla ve čtvrté rychlostní zkoušce, kde Vlčák s Jindřiškou museli odstoupit pro technickou závadu. Motor doslova vykrvácel. Smůlu máme tedy již vybranou a věříme v úspěšné pokračování výborných výkonů Vlčáka s Jindřiškou.

Miniatura Fabie S2000 v našich barvách

Navštivte fotogalerii s našimi nadšenými fanoušky, kteří se pyšní miniaturou naší krasavice ...