VIDEO: Rally Is My Life!

Papírové modely ke stažení!

Pro naše nadšené a věrné fanoušky zde máme k dispozici ke stažení papírový model naší závodničky. Mrkntěte na to v sekci "DOWNLOAD" !

VIDEO: Pražský Rallysprint 2015

Vlčák s Nastym si podzimní Pražský Rallysprint doslova užili! Zhlédněte pár záběrů jejich dravé jízdy!

http://www.svarmetal-motorsport.cz/

 

Video: Nasty má natrénováno

Už tento víkend se bude potit na horkém sedadle spolujezdce naší škodovky S2000 moderátor NASTY Petr Cerha. Přesto, že Ruda z Ostravy v loňském ročníku nasadil laťku vysoko, NASTY se nezalekne, neboť má  natrénováno! Jak? Zhlédněte video! :-)

 

TipCars Pražský Rallysprint s Vlčákem a Nastym

Již koncem příštího týdne se uskuteční další ročník jedné z nejpopulárnějších rallyshow ve střední Evropě - TipCars Pražský Rallysprint. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili první verzi doposud přihlášených posádek. I letos se bude v okolí Strahova nač dívat.

VIDEO: Ani metr rovně!

Agrotec Sport Life Show 2015

Nekončíme - Setkání mistrů v Sosnové 2015

Závěr listopadu byl ve znamení Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy. Abychom jsme nevyšli ze cviku, tradičně jsme se také my zúčastnili této klasické oslavy motorismu s pestrou nabídkou programu a zábavy pro závodníky i fanoušky. Skvělé páté místo a dokonalá jízda potvrdila jistou dávku sportovního talentu naší posádky.  

Vyhlášení mistrů České republiky 2015

Pořadatelům z Hustopečí se podařilo v rámci festivalu SPORT Life zorganizovat vedle vyhlášení mistrů České republiky v rally také volný podnik v areálu brněnského výstaviště. Do tohoto podniku pod názvem Agrotec Sport Life Rally Show konajícího se v sobotu 7. listopadu se samozřejmě zapojil také Vlčák s Jindřiškou a náramně si to užili. 

Sezónu uzavřela vsetínská rally

Poslední soutěží letošní Rally sprint série i poháru P2+ byla tradiční říjnová vsetínská rally. Ta uzavřela takzvaný "malý mistrák" a naši sportovci ho ve zdraví zakončili druhým místem v absolutním pořadí. Nezbývá než poděkovat všem okolo nás a přemýšlet nad nadcházejícím rokem 2016.

"Po žních půjdeš k Turkovi..."

Vážení sportovní přátelé, jak se říkalo v jednom kultovním filmu a zvířecím pořadu: "..po žních půjdeš k Turkovi" , nikoli Jindřiška, nýbrž naše Fabie bude hledat nového páníčka!

Je hodná, spolehlivá, dravá, nestačí ji malý dvorek, potřebuje rychlý pohyb, nejlépe na erzetách. Snad se najde někdo, kdo ji bude dále vodit po českých tratích.