Příbram s leteckými průkazy, do Vsetína pro titul!

Na rozdíl od Příbrami, kde mohli Martin s Jindřiškou závodit uvolněně, ve Vsetíně si všichni členové týmu uvědomovali, že jde o hodně. Plán posádky, neudělat chybu a dojet nejhůře na druhém místě, se podařilo naplnit na sto procent. Vlčák s Jindřiškou si kromě třetího absolutního místa, druhého P2+ umístění a první příčky smíšené posádky dojeli z domácího vsetínského podniku také pro malý titul v Poháru 2+ za rok 2017 ! Gratulujeme!

Více...

NOVINKY: Skiny do hry RBR ke stažení

Vážení fanoušci a věrní hráči RBR her! Nově máme k dispozici všechny skiny závodniček, se kterými Vlčák jel. Neváhejte si je stáhnout v sekci "DOWNLOAD"!

Třetí pokoření Barumky

Vyčkávací taktika, soustředěnost, výborná technika a postupné nasazování rychlého tempa při zlínské Barumce přinesla Vlčákovi s Jindřiškou pěkný výsledek. I když naše špička poslední desítky kilometrů jela svým obvyklým dravým nasazením, významná startovní listina a minutová ztráta při proražené pneumatice byly příliš těžkým břemenem pro zlepšení výsledků a sporťáci se tak museli spokojit s 19. místem. Celkový dojem Vlčáka s Jindřiškou z jubilejního desátého startu na tradiční Barumce byl velmi pozitivní.

Pačejovské body mají cenu zlata

Čtvrtým podnikem letošního ročníku Rallysprint série byl jeden z nejtradičnějších závodů, perfektně zorganizovaná soutěž - Rally Pačejov, kam se naše posádka každý rok mileráda vrací. Pro letošek si Vlčák migrénu vybral právě na tento závod, nicméně si sportovec počínal velice dravě a udržel čtvrté místo. To mu vyneslo důležité body za třetí místo v klasifikaci Poháru 2+. Více...

Když se dostaví důvěra

Pět týdnů - pro některé hodně, pro jiné málo. Pro soutěžáka, který je zvyklý účastnit se obou domácích seriálů a nevynechat žádnou příležitost k závodění, může takto dlouhá pauza vyvolat až abstinenční příznaky. Není proto divu, že se Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou na start červencové Rally Bohemia upřímně těšili. Existoval však i další důvod, proč před Bohemkou nemohli dospat. Jmenoval se Ford Fiesta R5 EVO... VÍCE...
 

Kdo ovládl TRAIVA Rally Cup?

V sobotu se uskutečnil 6. závod cupového seriálu TRAIVA Rally Cup v kopřivnickém polygonu. Nečekaný vytrvalý déšť některým závodníkům zamotal hlavu a někteří jeli "na suchých". Stejně jako Vlčák se svou Pegy, ale i přesto zajel tři nejrychlejší časy a v cíli skončil na druhé příčce.

Celý článek...

Poprvé v Mostě

Závod The Most 2017, který se jede o mistrovské body už jako součást Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR, slavnostně odstartoval v pátek 2. června v 17:00 hodin na mosteckém 1. náměstí. Z absolutního vítězství tohoto rychlého mosteckého podniku se nakonec radovali naši sportovci!

Protrápený Krumlov

Jihočeská rally je mezi soutěžáky oblíbená, mohou si tak vychutnat tratě zvláště technicky náročné a celkově velmi členité. Českým Krumlovem se naši sportovci docela protrápili. Potkalo je několik technických problémů a páteční rožmitálská krize. Devátá absolutní příčka tak byla maximem možného.

Vítězem na Vyškově

Skvělou práci odvedl Vlčák s Jindřiškou na vyškovské rally, kde od úvodních rychlostních zkoušek šlapali na paty Romanu Odložilíkovi. Šlo o pěkně napínavý souboj a pro náš tým dopadl na výbornou. 

Pegy nezapomněla vyhrávat

Pegina zvítězila mezi předokolkama na kopřivnickém GPD Rally Cupu, který se konal v sobotu 29.4.2017. Mrkněte na fotky!